Produk Hafazan Al-Quran Terbaik untuk Anda!

Selamat datang ke blog Menara Warisan Merdeka. Sebelum anda membaca posting-posting lain dalam blog ini, saya mencadangkan supaya anda semua lihat dahulu produk yang ingin saya tawarkan.

Saya telah melihat kandungan ebook ini sepintas lalu, dan saya percaya sesibuk manapun anda, kaedah yang digunakan sangat berkesan. Sebab itu saya sarankan supaya saudara saudari juga membacanya. Klik di sini sekarang... untuk dapatkan ebook yang ditawarkan dan mula menghafaz seperti PRO!

Menara Warisan Merdeka

Semasa membentangkan Bajet 2011 Jumaat lepas, Najib, yang juga Menteri Kewangan, mengumumkan satu lagi mercu tanda akan dibangunkan iaitu menara setinggi 100 tingkat yang dinamakan Warisan Merdeka dan dijadual siap pada 2020. Apa reaksi anda?15 comments:

Menara said...

100 tingkat

Anonymous said...

Tak Stuju...

Anonymous said...

a real shit..

fauzy latif said...

setuju..teruskan usaha....ramai yang menyokong

Anonymous said...

setuju jika untuk pembangunan bangsa melayu.

Admin said...

x setuju...membazir sangat

nurfatihah said...

Berbalik kepada slogan PM Datuk Seri Najib kita, rakyat di DAHULUKAN, pencapaian di UTAMAKAN. Jadi pada fikiran saya, suara rakyat-rakyat adalah lebih patut didengari DAHULU dan bantuan kepada penduduk-penduduk luar bandar adalah lebih patut di DAHULUKAN.

Anonymous said...

Sebagai renungan, dana sebanyak dana RM5 billion hanya untuk membina menara 100 tingkat, manakala dana sebanyak RM10 billion hanya untuk Sabah & Swak, yang mana merupakan dua negeri yang banyak menyumbang kepada tabung negara, namun masih merupakan negeri2 yang termiskin di Malaysia. RM10 billion di bahagi dengan dua negeri maka masing-masing mendapat RM5bil, sama seperti dana untuk membina menara 100 tingkat.

Anonymous said...

tgk menara petronas sudah..kate menara malaysia.tp nak amik gmbar pon xboleh..org luar amik gambar boleh.sudah2 lah

Anonymous said...

buat hospital banyak2 lagi bagus la wei.

Niesa said...

pembaziran. waima, kononnya bukan duit negara, namun ini tetap satu pembaziran. bagilah kepada yang lebih memerlukan.
bangunan ini hanya menjana rasuah.

joe muhamad said...

tak setuju langsung dengan projek menara warisan ini.
inilah salah satu idea pembaziran.adalah lebih bijak jika kerajaan menyalurkan bajet ini untuk pembangunan taraf hidup rakyat.
lebih baik beri subsidi kepada rakyat atau menaik taraf kemudahan awam.

Anonymous said...

I agree !!!! Those who disagree are the dumbest person on earth

ash said...

menara tinggi tanda akhir zaman. kalau iman dan amal pemimpin dah cukup, saya setuju. pemimpin juga akan tanggung dosa kita di akhirat. beringatlah.

Anonymous said...

it's a waste! Apakah bangunan ini mampu membebaskan Malaysia dari kemiskinan? Jurang perbezaan makin jauh. Org2 kaya yg pandai berasuah and main korner sana sini makin kaya. Rakyat makin mundur.

RM 5 bil boleh digunakan untuk membantu mereka yang memerlukan (ada yang mati kerana tiada duit untuk pembedahan mahal), pembaikan taraf jalan raya, bantu org miskin.

Kenapa rakyat masih daif dan naif? Adakah kita sedang merekodkan negara dalam negara yang paling corrupt seperti di negara India dah Indonesia. Malaysia bakal setaraf mereka jika negara terus diperintah sebegini.